سلامتی

سلامت مردان: نکاتی درباره سبک زندگی بعد از 50 سالگی

با نزدیک شدن به هفته سلامت مردان و روز پدر، زمان مناسبی برای بحث در مورد برخی از سؤالات سلامت مردان است که با آنها مواجه شده ایم. بسیاری از مردان با فشارهای اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند که اعتراف به نگرانی های سلامتی یا درخواست کمک را دشوار می کند. بخشی از هفته سلامت مردان غلبه بر این فشارها و باز کردن گفتگوی بهتر در مورد نگرانی های سلامت مردان به طور کلی است. بنابراین با این روحیه، و از آنجایی که بیشتر نگرانی‌های مربوط به سلامت مردان در میانسالی وجود دارد، در اینجا برخی از سوالات سلامتی که توسط مردان نزدیک به پنجاه سال یا بالای پنجاه سال از ما پرسیده شده است.

چه چیزی به عنوان “تغذیه سالم” به حساب می آید؟

داشتن یک برنامه غذایی سالم برای هر فرد بسیار مهم است و میتواند خطرات ابتلا به دیابت نوع 2 ، اضافه وزن ، بیماری های قلبی و انواع مختلف بیماری سرطان را کاهش دهد.داشتن یک رژیم غذایی سالم یک روش آسان و شگفت انگیز است که همه میتوانند از آن استفاده کنند. داشتن مشورت با یک پزشک متخصص تغذیه شما را با دستورالعمل های درست و دقیق در مورد نیازهای غذایتان آشنا خواهد کرد. به طور کلی میتوان گفت یک برنامه غذایی سالم شامل محصولات تازه ای مانند سبزیجات و میوها، گوشت های بدون چربی ، لوبیا ، تخم مرغ و آجیل ها غلات کامل و محصولات لنبی به میزان محدود میشود.

از مصرف غذاهای سرشار از نمک، قند تصفیه شده، کلسترول و چربی های ترانس و اشباع شده باید اجتناب شود. سالم ترین انتخاب این است که به طور کامل از الکل خودداری کنید، اما اگر مشروب می نوشید، مصرف خود را به سه نوشیدنی استاندارد در یک شب و حداکثر دوازده نوشیدنی در هفته محدود کنید.

من تمام عمرم سیگار کشیده ام؛ آیا دلیلی برای ترک بعد از 50 سالگی وجود دارد؟

کاملا بله! هیچ وقت برای ترک سیگار دیر نیست. هر چه زودتر سیگار را ترک کنید، بدن شما زودتر شروع به ترمیم آسیب های ناشی از سیگار می کند. حتی پس از چند روز، تفاوت های سلامتی شما آشکار می شود.

افرادی که سیگار را ترک می کنند، افزایش سطح انرژی، تنفس راحت تر، بهبود حس چشایی و بویایی و کاهش تدریجی “سرفه سیگاری” را گزارش می دهند. گذشته از فواید ساده، ترک سیگار خطر حمله قلبی، سکته مغزی و فشار خون بالا را به شدت کاهش می دهد. ترک سیگار در هر سنی می تواند سال ها به زندگی شما اضافه کند.

ترک سیگار، به خصوص در مراحل بعدی زندگی، به شما کمک می کند تا زمان خود را بهتر با خانواده و دوستان سپری کنید و از آن لذت ببرید و زندگی فعال تری داشته باشید. و در مورد آن موضوع…

سطح سالم فعالیت بدنی بعد از 50 سالگی چقدر است؟

هیچ پاسخ یکسانی برای این سوال وجود ندارد، اما برخی از دستورالعمل‌های کلی وجود دارد که هر کسی می‌تواند از پیروی از آنها بهره ببرد.

تمرینات را میتوان در دو دسته کلی قرار داد . تمرینات هوازی تمرکز بیشتری روی ماهیچه ها دارند و تمرینات بیشتری را روی سیستم های قلبی و ریوی انحام می دهند این تمرینات اکسیژن موجود در خون را افزایش داده و باعث تقویت قلب میشوند.سطح انرژی در بدن را افزایش میدهندو باعث ارتقای سلامتی کلی افراد میشوند. از نمونه تمرینات قلبی بدون توجه به میزان مهارت شما ، پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری، شنا و غیره هستند.

از طرف دیگر، تمرینات قدرتی بر تمرینات تاثیرگذاری بالاتر تمرکز می کند و گروه های عضلانی خاصی را می سازد. به وزنه برداری، تمرینات ایزومتریک مانند کشش و شیب و مانند آن فکر کنید.

بهترین برنامه‌های ورزشی شامل هر دو نوع می‌شود، اما برای مردان (یا هر کسی) که در اوایل زندگی سبک زندگی فعالی نداشته‌اند، بهتر است قبل از شروع هر عادت ورزشی جدید با یک پزشک یا یک مربی واجد شرایط مشورت کنند. سطح تناسب اندام شما هر چه باشد، باید حداقل 150 ساعت فعالیت هوازی متوسط ​​(که ممکن است چیزی به سادگی پیاده روی سریع باشد، بسته به توانایی شما) در هفته و حداقل دو جلسه در هفته تمرین قدرتی داشته باشید.

خطرات جدی برای مردان در سن 50 سالگی:

-ابتلا به سرطان روده

-بیماری دیابت

-افسردگی

-کلسترول بالا

-خطر ابتلا به اچ آی وی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا